2012 m. rugpjūčio 3 d., penktadienis

TOP 10: norų sąrašas brangiausiai atžalai :)


 
Jei turėčiau burtų lazdelę, imčiau plačiu mostu mostelčiau ir panorėčiau savo kleckučiui...

1. Stokke vežimaičio (su vežimais yra taip - renkiesi kaip automobilį, nori ne tik praktiško, bet ir gražaus, todėl ne taip lengva išsirinkti vieną vienintelį, deja, jei neturi maišo pinigų, teks tenkintis vienu modeliu, taip ir aš per dideles kančias ir sarstymus išsirinkau Mutsy Urban Rider, tikrą visureigį, dideliais minkštais ratais, stabiliu ir tvirtu rėmu, o taip pat ir netradicinio modelio... Šiam "tankui" į kompaniją priglausčiau "miesto ir prekybos centrų" karietaitę - Stokke, itin originalus modelis, aukštai sėdintis mažylis ir n+k skaičius priedų, visiems gyvenimo atvejams).

2. Klasikinės Inglesina karietos (kad ir kaip norėtųsi naujoviškų vežimėlių modeliukų, kažkur giliai širdyje tūno nostalgija štai tokiai važiuoklei... rodos, kad mamai stumiant vežimaitį, jis plaukte plauks, o vaikutis jame jausis  jaukiai bei saldžiai sapnuos sapnelį, ech - gražuma...)

3. Stokke lovelės, augančios su vaiku (kaina kandžiojasi, bet manau, su laiku atsiperka, o be to, atrodo itin patogu: i) mažas lopšelis naujagimiui, ii) ūgtelėjusiam kūdikiui didesnė lovelė, iii) vaikščioti išmokusiam pipirui lovytė su "išėjimu", iv) guolis mokyklinio amžiaus jaunuoliui ir, galiausiai, v) stilingos kėdutės namiškiams ir svečiams).


   4. Stokke kėdutės (iš tos pačios baldelių "operos" - aukim kartu su vaiku).



5. Stokke vystymo lentos-stalo (taip taip, esu tikra šios kompanijos gerbėja).



6. Stokke gultuko-dienos lovelės.
 7. "Kodėl verki" aparačiuko (kaip norėtųsi, kad vos gimęs stebuklėlis tik valgytų, miegotų ir šypsotųsi, o iškilus kokiam nepatogumui imtų ir pasakytų, kas negerai, deja, kalbėti mažuliai ne taip greit išmoksta, todėl toks daikčiukas, kuris padeda nustatyti, ko gi rieda ašarėlės, labai puikus instrumentas pirmakarčiams tėveliams. Nežinau, koks to daikto tikslumas, bet būtų įdomu išbandyti ir pažaisti su juo.)

8. "Ropliukų džiaugsmo" (mums tikrai pravesrstų tokios kelėniukų apsaugėlės, nes mažasis ropotojas iki raudonumo nusitrina savo putnius keliukus. O tokį gėrį ir pačiam nesunku pasidaryti, tai net burtų lazdelės neprireiks).


9. Kiečiausio naktipuodžio "(ne)rimtam reikalui".

10. Siurbliariedžio (ir švara, ir pramoga. P.S. pretenduoju tapti šio naujadariško žodžio išradėja).


Turbūt galėčiau tęsti šį top'ą iki begalybės, bet nebūsiu tokia gobši  (neišnaudosiu burtų lazdelės) ir apsiribosiu dešimtuku. O ką pridėtumėt Jūs į šį sąrašėlį?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą