2012 m. rugpjūčio 15 d., trečiadienis

Laisvadienis


Šiandien daugeliui laisvadienis (išskyrus mano  vyrą), šiandien apsiniaukę, bet šiandien vis tiek reikia švęsti. Jei ne Žolinę, tai:

- Angelo pyrago dieną (mėgstu "Maisto" dienas, nes nereikia galvoti, ką pagaminti, o ir nauji receptai tiesiog prašyte prašosi išmėginami. Va štai, prašom, Marthos Stewart nuoroda su 12 receptėlių, gal susigundysit ;) ).

Toliau...


- Geriausių draug(i)ų diena (arba BFF). Baisiai norėčiau šią dieną (bent jau šią vieną vienintelę) praleisti su nuostabia damute - Dovile Arlauskaite - forever :) Neužpykit, kad išskiriu Dovilę, nes tikrai dar daug daug damučių norėčiau pamatyti, bet Ją labiausiai... Tik kad va, tolokai mano damutė... Tolokai. Linkėjimai Tau, Dovile :* Žinai, kad mintimis aš nuolat su Tavimi.

Ir dar galima švęsti:

- Myliu kabojų (kaubojėlę) dieną. Jei su jais nieko bendro neturit, tai kodėl neįšokus į kokius kaubojiškus batus ir nepasiganius po pievas? Žolinių proga pasiskinti lauko gėlių, kodėl gi ne? 

Vėl į maisto tematiką:

- Citrininio morenginio pyrago diena.




Arba išdidžiai paminėkime:

- Nesėkmių dieną. Ko tik gyvenime nenutinka... Bet juk ir mokomės iš savo klaidų. Ne tik mokomės, bet ir galime smagiai pasijuokti. Bent jau man labai smagu juoktis iš savo nesąmoningų nepasisekimų. Kartais ir norėdamas žmogus tiek neprisidirbtų, kaip sugebu aš, o ir pasimokyti ne visada gaunasi. Pavyzdžiui, pastaruoju metu, niekaip neužsigydau mėlynių. Pastoviai trankausi į įvairius daiktus. Atrodo, kad jie priešiškai nusiteikę mano atžvilgiu ir specialiai maišosi po kojomis. Ko gero, net vaikystėje neturėjau tokio įspūdingo kiekio mėlynių... tikiuosi, kad šiandien dar vienos neužsidirbsiu... dar turiu pasakyti, kad man labai nesiseka su pirštais, bet čia jau kita istorija apie asmeninę Pirštų ligą, kuri kartais persiduoda ir sesei :D Tris kart nusispjaunu, kad pirštai liktų sveiki :) geriau jau dar viena mėlynė :D

O taip pat šiandien puiki proga atšvęsti:

- Atsipalaidavimo dieną. Taip va, imti ir nieko neveikti. Vartytis lovoje. Spoksoti į nieko gero nerodantį TV. Siurbčioti arbatą su morenginiu pyragu (iš parduotuvės, be abejo, juk šiandien reikia relaksuoti, o ne sukiotis virtuvėje). Vartyti žurnalus ar skaityti seniai pradėtą ir nebaigtą knygą. Pasidaryti grožio procedūras. O gal tiesiog pasvajoti. Čia palieku kiekvienam asmeniškai nuspręsti, kaip geriausia atsipalaiduoti. Bet atsipalaiduoti būtina, nes kartais nuo visko "rauna stogą". Ruduo artėja, todėl be stogo bus negerai. Prilys. Ten kur nereikia ;)

Gražios dienos, mielieji :)      

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą