2012 m. gruodžio 1 d., šeštadienis

Pirmasis (kuklusis) mūsų Advento kalendorius



Kaip tikra studentė paskutinį vakarą ėmiausi darbo ir "damušinėjau" Advento kalendorių Titui. Iš pradžių ketinau kruopščiai dekoruoti kiekvieną indelį ir paruošti jaukią vietelę šiam Kalėdų atributui. Na, bet pasiruošimas užtruko, tad šįkart tenkinsimės paprastuoju variantu ir nuotaikingai skaičiuosime dienles iki Kūčių.

Pagal Katalikų kalendorių šiemet Adventas prasideda gruodžio 2d., kitur rašo, kad nuo lapkričio 30, o mes imam viduriuką ir startuojam šiandien.


Kadangi mano mažasis žmogutis dar neitin geba susikaupti, tai esmių esmės jam ir nepasakosiu, o ir itin rimtų užsiėmimų neorganizuosiu. Kasdien mažiukas ras arba kokį gardumyną (nupirkau vaikiškų sausainukų, ryžių trapučių ir kukurūzinių traškučių su pomidorais - specialiai kūdikiams), arba mažą žaisliuką (skambalėlį-barškutį, ant rankytės juosiamą laikroduką, vonios žaislą - samtuką ir t.t.), na o kai kuriuose indeliuose bus lapeliai su nurodymu, kam gaminsim atvirukus. Tam reikalui nusipirkom dažų, kurie skirti piešti delniukais. Nežinau, kas mums gausis iš tų darbelių, bet pasiteršim :)

Norisi kasmet kartoti šį ritualą, vis tobulinant ir įvairinant, kad taptų gražia šeimos tradicija...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą